amut goes to ...

Dizilerde ki en kötü senarist ve yönetmen ödülleri;

armut altun goes to Adanalı
Yönetemeyen: Bora Onur
Yazıpkansereden : Tayfun Güneyer


Adanalı isimli diziye boş izleyenler derneğinin seçkin jürisi ve reytng hesapçılarının verdiği oylarla yarışmamızın açık ara birincisi olarak seçtik. Özellikle son bölümde bulundukları dublex ev gaz ile doluyken tamamıyla camı kırılmış pencereden balkona çıkmak veya kenarına yaklaşıp hava almak varken odanın içerisinde koltuklara oturup öksürmeyi, dolayısıyla ölmeyi seçen karakterleri yaratan senariste ve yönetmene söyleyecek söz bulamayıp, ödülü ivedi etiketiyle kendilerine postalıyoruz.

Jürikanınot: Yanlış olmasın, bu ödüle sadece son bölümde yaşananlardan değil genel olarak bu kadar saçmalığı bir araya getirip ekranlara yansıtabilmelerinden dolayı verdiğimizi söylemeliyiz.

Armut silver goes to Küçük Kadınlar
felakettelallı: Deniz Akçay


İkincilik ödülü Küçük kadınlar dizinin yazanisti Sayın Deniz Akçay'a gidiyor. Bir ailenin başına dünyada ne kadar bela varsa gelebileceğini bizlere ispatlamak için çaba gösteren, gösterirken de yuh seviyesine kadar çıkartan bu güzide falaket tellalını düşmanımızın başına havale edip, ödülünü evinin bahçesine atıp kaçıyoruz.

armıt bakır goes to Kurtlar Vadisi
Yönettiğinisanan: Sadullah Şentürk, Zübeyr Şaşmaz
üçyazzançizzen: Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan


Ramboyu izlerken “yok daha neler, yuh be” dediğimiz günlere bizi götüren bu muhteşem ikiliye jurinin ve Cüneyt abimizin verdiği oylarla es geçmedik. Bir Türk dünyaya bedeldir sözünü bizzat yaşatan bu aksiyonistlere sadece verdiğimiz ödül ile değil, sözlü olarak da teşekkür ediyoruz.

Konyalıhalködülü: Her taraftan gelen mermilere aldırış etmeden Konya ovasında hava almaya çıkmış avcı misali davranışlarından dolayı polatcan alemdar efendiye Konyalı hemşerilerinden o günün anısına özel bir ödül verildiğinide belirtelim.

bodybuldingödülü: Polatcan alemdar bey Konya ovasında takılırken ona kıl olan hasımlarının 3-5 mt den her attıklarını ıskalama başarısı göstermesi, bunun yanısıra ördek misali avlanmaları gözümüzden kaçmadığını da belirtmek isteriz.

Yazarçizersallarnot: Bunları belirtirken ben jüri başkanı olarak bu eziyete ev ahalisinden dolayı beş, bilemediniz on dakika boyunca maruz kaldığımı sonra daha fazla dayanamayarak ancak kaçarak kurtulduğumu bildirmek, söylemek, yazmak isterim. Ritük'ü döreve çağırıyoruz, çağırmakla kalmayıp yalvarıyoruz. Yeterrrrrrrrrrr....

Hiç yorum yok: