Schuster'in koleji

* Tigana'dan sonra Shuster bir umut altyapı için, altyapıda bizim için bir umut. Daha ligin ilk yarısında A takımda beş altyapı oyuncusu forma şansı buldu, devre arası kampınada beş yeni oyuncu daha dahil edildi. Yani on farklı oyuncu öyle veya böyle A takım ile çalışma şansı yakaladı. Umarız genç oyuncularımız Schuster'in kendileri için ne kadar değerli olduğunun farkındadırlar. Aksi taktirde bundan önce yaşadığımız o rezil döngünün içine kendileride dahil olarak hayatlarını farklı yerde sürdürüler. Ki lafta altyapı diye inleyen bir kulüp olmamıza rağmen altyapıdan oyuncu çıkartamamış garip bir kulüb olduğumuz düşünüldüğünde Schuster'in değeri iyice artıyor.

* Muhammed A takıma çıkartılınca yine medya kendilerine malzeme için genç oyuncumuzu fezaya gönderme çalışmalarına başladı. Bırakın ulan insanların yakasını!

* Yeni transferler iyi geldi taraftara, herkesin yüzünde jokerimsi bir gülüş. Unutulmamalı ki sezon başı yapılan transferlerin devamında sahaya çıkılmadan takım lig şampiyonu, Uefa kupası finalisti ilan edilmişti. Sonrası mı? Kötü giden bir süreçte oyuncular ıslıklanmaya, küfüre maruz kalmışlardı.

* Simao, Guti kadar başarılı bir transfer... Neden Simao'da diğerleri değil?

* Kolej takımı mı demiştiniz? Evet, bu gerçek bi kolej takımı.

* Yılın transferi mi? Tabiki Schuster...


şairlerparkınoteee: Marmara izne gelmiş, hoşgelmiş!

Hiç yorum yok: